Ziua Frunţilor Descreţite

11 09 2008

Lumeee, lumeeee….astăzi avem o colecţie de voi apreciată şi de pe mess adunată :)) Chestiile de mai jos le-am primit pe mes…mi-au plăcut….le dau mai departe pe-aici…că mass-uri nu practic….

Pentru început câteva traduceri :

Ce puii mei? – What my chickens?
du-te-n pisicii mă-tii – go into your mother’s cats
ce pusca mea? – what my gun?
pana mea – my feather
ce basca mea? – What my hat?
shiapa mă-tii (una mai moldovenescă aşa) – your mather’s onions
e cu capu! – he is with his head
dă-te-n sânge – go into blood
nu mă freca la icre – don’t rub my fish eggs
ce faci mă? uite frec menta – rubbing the mint
mă doare la basca / cot / cur – my hat hurts, my elbow hurts, my butt hurts
să moară peştii mei – so my fishes shall die
plimbă ursul – go walk the bear
mă doare-n paişpe – it hurts in my fourteen

Apoi avem…

TOPUL PROSTIEI

LOCUL 5
=========
Un tip dă o spargere la un magazin. După ce a luat toţi banii, hoţul a vazut o sticlă de Scotch pe un raft şi i-a cerut vânzătorului s-o bage şi pe aceasta în pungă. Vânzătorul a refuzat, motivând că nu crede că hoţul are vârsta legală pentru a-i putea da alcool. Hoţul a insistat că are vârsta, însă vânzătorul a replicat de fiecare dată că nu-l crede fără dovezi. Drept urmare hoţul a scos permisul auto şi i l-a arătat vânzătorului pentru a-şi dovedi vârsta. Tipul a studiat bine actul, după care a recunoscut că nu are dreptate şi i-a dat hoţului sticla.

După ce hoţul a părăsit magazinul, vânzătorul a sunat la poliţie şi le-a dat acestora numele şi adresa din permis. Hoţul a fost arestat după doua ore.

LOCUL 4
=========
Un automobilist a fost prins de un radar care i-a inregistrat viteza şi i-a fotografiat şi maşina. A primit apoi prin poştă o amendă de 40$ şi o fotografie a maşinii. În loc să plătească, automobilistul a trimis la poliţie o poză cu 40$. Câteva zile mai târziu, a primit o scrisoare de la poliţie care conţinea o altă fotografie, de data aceasta fiind fotografiată o pereche de cătuşe.
Şoferul nostru a achitat imediat amenda.

LOCUL 3
=========

Este o poveste adevărată din San Francisco: Un bărbat care vroia să jefuiască Bank of America a intrat într-o sucursală şi a scris pe o foaie de depozit: „Acesta este un jaf armat. Pune toţi banii în această pungă”.În timp ce aştepta la coadă pentru a da biletul discret funcţionarului, s-a gândit că cineva l-ar fi putut vedea în timp ce scria biletul şi ar fi putut anunţa poliţia. Drept urmare, a ieşit din bancă şi a intrat în sucursala băncii Wells Fargo de peste drum. Dupa ce a ajuns la ghişeu, i-a dat nota funcţionarului, care i-a răspuns că nu poate da curs cererii deoarece mesajul este scris pe un bilet al Bank of America, şi că trebuie ori să scrie mesajul pe un bilet Wells Fargo ori să se intoarca la Bank of America. Dezarmat, tipul a zis doar „OK” si a plecat.
A fost arestat câteva minute mai târziu, în timp ce stătea la coadă în sucursala Bank of America.

LOCUL 2
==========
Câţiva angajaţi ai firmei Boeing s-au hotărât să fure o barcă de salvare pneumatică de la un Boeing 747. Au reuşit să o scoată din avion şi să o aducă acasă. La puţin timp după aceea, au plecat într-o excursie pe râu. Nu a trecut mult şi au observat un elicopter al Pazei de Coastă care survola împrejurimile. Se pare că semnalul radio de urgenţă încorporat în astfel de bărci a pornit automat atunci când s-a umflat…
Nu mai este nevoie să menţionăm că respectivii nu mai lucrează la Boeing.

LOCUL 1
=========
Un student la medicină care efectua practică într-un centru de toxicologie povesteşte cum ca a fost sunat la un moment dat de o doamna foarte panicată care i-a spus că si-a surprins fiica mâncând furnici. Studentul a liniştit-o, spunându-i că furnicile totuşi nu sunt toxice şi că nu este nevoie să o aducă pe fetiţă la spital.
Calmată, doamna i-a mai povestit că oricum luase măsuri, şi că-i dăduse copilului otravă pentru furnici, pentru a omorî insectele pe care aceasta le inghiţise deja.
A fost momentul în care studentul i-a spus s-o aducă imediat la spital…

ŞI MARELE PREMIU:
=================
Ştire la radio: un pasionat de bungee-jumping a sărit de la 30 m cu o coardă elastică de 60 m.

Iar acu la sfârşit, un filmuleţ de la Mama Rusie.

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

11 09 2008
Razzor

traducerile is cele mai tari =))

11 09 2008
ceuameni

aha 😀 aia cu 14 si cu icrele rup

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: