Acasă :)

9 09 2008

Am fost din nou plecată câteva zile, din nou Azuga 😉 De data asta am avut o mică reuniune de clan acolo. A fost frumos, family time. Trecuse ceva timp de când nu ne-am mai văzut cu toţii şi a fost plăcut. Am înjurat traficul de pe valea Prahovei, cel puţin de la Predeal s-a circulat bară la bară. Ce frumos era când eram mică ! Nu era aşa trafic pe valea Prahovei, iar cel puţin Azuga se termina ceva mai sus de blocul bunicilor mei. Pe atunci, Azuga era un orăşel frumos şi liniştit de la munte, era locul nostru de joacă, puteam alerga ca descreieraţii pe dealuri şi prin parc. Obişnuiam să ne imaginăm că suntem super-eroi şi că misiunea noastră era să salvăm planeta. Încercam să imităm pe Captain Planet, poate vă mai aduceţi aminte de el. Se forma în momentul în care nişte copii uneau inelele pe care le aveau şi spuneau numele unui element al naturii. Aşa aveam şi noi nişte ineluşe şi aveam ceva formule de „transformare” 😀 Beautiful times.

Acum nu mai sunt dealurile acelea, acum există doar nişte grădini cu vile. N-are cum să nu-ţi apară un suspin când vezi ce mult s-a schimbat orăşelul acela unde cel mai puternic zgomot nu era scos de atv-uri sau alte maşinării, ci de sunetul şamotei la ora 15, care anunţa muncitorii că s-a mai terminat încă o zi de muncă şi că e vremea să meargă acasă, iar pe mine mă anunţa că e vremea să merg la masă.

Am intrat iarăşi puţin în butoiul cu amintiri, poate e din cauza furtunii care s-a pornit afară, dar nici Miles Davis nu pot să spun că nu are nicio influenţa la starea mea acutală.

Pentru a reveni la oile noastre, o să spun că au fost nişte zile foarte faine, am uitat complet de „micile evenimente” care urmează să apară pe strada mea. Am reuşit să mă bucur de cei care erau lângă mine. Am jucat ca de obicei table, care e oarecum jocul familiei noastre, tataie fiind maestrul absolut 😀 Dacă reuşesc să-l bat, e sărbătoare naţională 😉 Am ieşit puţin şi la iarbă verde, unde am fost ameninţaţi de nişte stropi, dar dup-aia şi-a făcut din nou apariţia soarele şi a fost şi mai plăcut. Ce a fost şi mai frumos a fost peisajul care se întindea la picioarele noastre. Am văzut şi nişte broscuţe în devenire 😀 am trecut pe lângă o baltă şi era plină de mormoloci.

Ce mi-a plăcut la drumul de întoarcere au fost culorile. Dacă la Azuga era totul încă verde, pe la Braşov deja apăruseră şi nuanţe de maro. Nu m-am putut abţine să nu fac o poză. Nu e prea reuşită pentru a făcută direct din maşină.

Iar acum, ca de obicei, ceva poze făcute atunci.

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

9 09 2008
Razzor

frumoase amintiri.
astept sa vad ce mai scri 😀

9 09 2008
ceuameni

multam fain 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: